Μιχελάκης: Ο Ραγκούσης είναι ο αρχιτέκτονας του χάους

Μιχελάκης: Ο Ραγκούσης είναι ο αρχιτέκτονας του χάους
ΑΘΗΝΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Επίθεση κατά του υπουργού Γιάννη Ραγκούση για το θέμα των ταξί, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου Γιάννης Μιχελάκης

Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Ραγκούση για τους χειρισμούς του στο ζήτημα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος της ιδιοκτησίας ταξί, εξαπέλυσε η ΝΔ χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ως “αρχιτέκτονα του χάους”.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τον κ. Ραγκούση πως με την ενθάρρυνση του κ. Μόσιαλου, ο οποίος, όπως ανέφερε, “άδειασε και αποδοκίμασε τον προκάτοχό του Δημήτρη Ρέππα” ναρκοθέτησε σήμερα το διάλογο, με τους ταξιτζήδες προτού καν ξεκινήσει.

“Με τα όσα, άλλωστε, ο ίδιος δήλωσε στους εκπροσώπους των οδηγών ταξί, απέδειξε, ότι η εμμονή του στο αυταρχικό “έτσι θέλω”, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη βεντέτα με τον προκάτοχό του κ. Ρέππα”, υποστήριξε ο κ. Μιχελάκης, επισημαίνοντας πως απέδειξε, ουσιαστικά, ότι μεθόδευσε σκόπιμα τα όσα συμβαίνουν σήμερα, περιφρονώντας τις ανάγκες της κοινωνίας και υπονομεύοντας την τουριστική μας βιομηχανία.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε για μια ακόμα φορά τους οδηγούς ταξί να επιδείξουν υπευθυνότητα και να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και οδικών αξόνων, τονίζοντας πως η επιδίωξη του κ. Ραγκούση να προκαλέσει κοινωνικές συγκρούσεις δεν πρέπει να περάσει.

Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε παράλληλα τον πρωθυπουργό πως παραμένει σε ρόλο παρατηρητή που αρκείται να εγκρίνει ό,τι του φέρνουν οι υπουργοί του, όσο αντίθετα κι αν είναι αυτά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα