Μιχελάκης: Οι πολίτες έχουν την ωριμότητα να δουν, πλέον, το αληθινό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Μιχελάκης: Οι πολίτες έχουν την ωριμότητα να δουν, πλέον, το αληθινό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής
EUROKINISSI

Την άποψη ότι οι πολίτες έχουν την ωριμότητα να δουν, πλέον, το αληθινό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης

Ο κόσμος θα τους στείλει εκεί που πρέπει, εκτίμησε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει υπογραφεί η απόφαση για την επόμενη δόση της χρηματοδότησης των κομμάτων, άρα και της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Μιχελάκης επιβεβαίωσε την ένταξη -και τυπικά- των δημοτικών αστυνομικών στην κινητικότητα. «Από 23 Σεπτεμβρίου έχουν μπει στην κινητικότητα. Αυτό που θα γίνει τώρα θα είναι ουσιαστικά, οι υπηρεσίες και τα υπουργεία τα οποία έχουν συγκεκριμένες ανάγκες και θεωρούν ότι μπορούν να τις καλύψουν μέσα από το σώμα των δημοτικών αστυνομικών να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον. Ας πούμε από την μεριά μας, από το υπουργείο Εσωτερικών, για τα καταστήματα της μετανάστευσης τα οποία και πρόκειται να λειτουργήσουν άμεσα υπάρχει ανάγκη προσωπικού, αυτά τα άτομα σε ένα μεγάλο βαθμό θα τα αναζητήσουμε και από το σώμα των δημοτικών αστυνομικών» σημείωσε ο υπουργός.

Τέλος, αναφερόμενος στον αριθμό των υπαλλήλων που μπορεί να αποχωρήσουν από τους δήμους, μέχρι το τέλος του 2013, τόνισε ότι «αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των δομών και του προσωπικού των δήμων -έχει ξεκινήσει- δεν γνωρίζουμε», ενώ διαβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει γίνει η αξιολόγηση του προσωπικού και των δομών.

SHARE:

24Media Network