Μήνυση Μπαλαούρα για την υπόθεση Folli Follie

Μήνυση Μπαλαούρα για την υπόθεση Folli Follie
Ο Μάκης Μπαλαούρας στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας υπέβαλε μήνυση για τις αναφορές προς το πρόσωπό του σε σχέση με τη Folli Follie, ενώ δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται "στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας".

Μηνυτήρια αναφορά «για τις ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές αναφορές» στο πρόσωπο του, υπέβαλε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, δηλώνοντας ότι «η αλήθεια θα λάμψει στη Δικαιοσύνη και οι συκοφάντες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου».

Ο κ. Μπαλαούρας ανέφερε στη δήλωση του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται «στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας για να πληγεί τόσο η ακεραιότητα μου, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία». «Όπως και την προηγούμενη φορά που δικαιώθηκα και οι συκοφάντες αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη, έτσι και τώρα θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τον πολιτικό μου χώρο», τόνισε.

Σημειώνεται ότι την την ίδια στιγμή, τρία ακόμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι βουλευτές Αλέξανδρος Φλαμπουράρης, Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης προσήλθαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του στελέχους της Folli Follie, Νικολάου Σάκκου, και κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα