Μητσοτάκης: Εμφανής προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση

Μητσοτάκης: Εμφανής προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση

Επίθεση για Σκοπιανό και Novartis από Μητσοτάκη σε Τσίπρα. Πως σχολίασε τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση εξαπέλυσε στον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Εύβοια όπου περιοδεύει σημειώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας «αποκαλεί ετερόκλητο όχλο τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διαδηλώνουν για τους απαράδεκτους χειρισμούς του στο Σκοπιανό» και συνέχισε λέγοντας: «Αντιλαμβάνομαι τον πανικό του, όπως και τους λόγους που τον οδηγούν σε μια εμφανή προσπάθεια χειραγώγησης ακόμη και της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Novartis».

Ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε στην θέση για αποκάλυψη της ταυτότητας των μαρτύρων προκειμένου να καταθέσουν στην προανακριτική υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «επειδή παριστάνει ότι δεν άκουσε τις θέσεις μου θα τις επαναλάβω για να μην έχει την παραμικρή απορία. Η Νέα Δημοκρατία και εγώ προσωπικά είπαμε από την πρώτη στιγμή όλα στο φως. Αλλά χωρίς κουκούλες. Είναι αδιανόητο να γνωρίζει η κυβέρνηση ποιοι είναι κουκουλοφόροι που σπιλώνουν στοχευμένα ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς και να αρνείται ο κ. Τσίπρας να καταθέσουν επώνυμα στη βουλή τους ισχυρισμούς του».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι «το κράτος δικαίου βάλλεται βάναυσα από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Οι πολίτες απαιτούν διαφάνεια» και κατέληξε σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας ζημίωσε τους πολίτες με 100 δις ευρώ και θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις αυταπάτες του. Δεν θα του επιτρέψω να παριστάνει τον τιμητή της κάθαρσης όταν εκείνος ήταν που έδινε μάχες για να μην μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έρευνα και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για τους 10 της Novartis

ADVERTISING

SHARE: