Μητσοτάκης: Επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ ο Πικραμμένος, τελευταίος ο Μαρκουλάκης

Μητσοτάκης: Επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ ο Πικραμμένος, τελευταίος ο Μαρκουλάκης
Ο Παναγιώτης Πικραμμένος Eurokinissi

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε ποιος θα είναι ο πρώτος και ποιος στη 12η τιμητική θέση του Επικρατείας που θα ανακοινωθεί τελικά Παρασκευή. Ποιοι οι συμβολισμοί.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο Παναγιώτης Πικραμμένος, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Star.

Ο κ.Μητσοτάκης τόνισε τη μεγάλη εκτίμηση που έχει στον τέως πρωθυπουργό και τέως πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Εξέφρασε την άποψη ότι με το κύρος του έχει να προσθέσει πολλά στη Βουλή και ότι η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο της επικρατείας συμβολίζει πολλά, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στις κατηγορίες που δεχθηκε για την υπόθεση Νovartis.

Ο πρόεδρος της ΝΔ νακοίνωσε επίσης ότι επέλεξε να βρίσκεται στην τελευταία θέση ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, “ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της γενιάς του ένας άνθρωπος που δεν είναι ΝΔ αλλά με τη συμμετοχή του πιστεύω ότι συμβολίζει την ευρεία διεύρυνση και την ανάγκη η ΝΔ να εκφράσει το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων που θέλουν η χώρα να προχωρήσει στο μέλλον”. Ο κ.Μητσοτάκης τέλος είπε ότι τα υπόλοιπα ονόματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Επικρατείας θα συμπεριληφθούν η Μαριέττα Γιαννάκου ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version