Μητσοτάκης για κορονοϊό: “Καλώ υπουργούς, υφυπουργούς και βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν το 50% του μισθού τους”

Μητσοτάκης για κορονοϊό: “Καλώ υπουργούς, υφυπουργούς και βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν το 50% του μισθού τους”
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε υπουργούς και βουλευτές να συμβάλλουν εμπράκτως, καταθέτοντας τους επόμενους 2 μήνες το ήμισυ του μισθού τους σε ειδικό λογαριασμό κατά του κορονοϊού.

Να καταθέσουν το 50% του μισθού τους για τους επόμενους 2 μήνες σε ειδικό λογαριασμό, καλεί βουλευτές της ΝΔ, υπουργούς και υφυπουργούς, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι είναι μια συμβολική κίνηση στη μάχη κατά του κορονοϊού και σημειώνει ότι πιστεύει ότι το ίδιο θα κάνουν και τα άλλα κόμματα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του:

“Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version