Μητσοτάκης για Παπαθανασίου: “Ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι του στους Δρόμους της Φωτιάς”

Βαγγέλης Παπαθανασίου
Eurokinissi

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για τον θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, που έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Μήνυμα για τον θάνατο του Βαγγέλη Παπαθανασίου ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στο Twitter, εξαίροντας το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου δεν είναι, πια, κοντά μας. Για όλον τον κόσμο, η θλιβερή είδηση δηλώνει πως το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα έχασε τον διεθνή Vangelis. Τον πρωτεργάτη του ηλεκτρονικού ήχου, των Όσκαρ, της Μυθωδίας και των μεγάλων επιτυχιών” αναφέρει ο πρωθυπουργός και συμπληρώνει:

“Για εμάς του Έλληνες, όμως, που ξέρουμε ότι το δεύτερο όνομά του ήταν Οδυσσέας, σημαίνει ότι ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι του στους Δρόμους της Φωτιάς. Από εκεί θα μας στέλνει πάντα τις νότες του”.

Δένδιας: Τον αποχαιρετούμε με ένα μεγάλο “ευχαριστώ”

«Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου υπήρξε ένας σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης που διέπρεψε σε παγκόσμιο επίπεδο. Τον αποχαιρετούμε με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα προσέφερε στη Μουσική, στον Πολιτισμό και στην Ελλάδα. #RIP #Vangelis», έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version