Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: Δεν μπόρεσαν να ανακόψουν την ορμή των ιδεών του

Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: Δεν μπόρεσαν να ανακόψουν την ορμή των ιδεών του
Eurokinissi

"Τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη" αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του με αφορμή τη συμπλήρωση 32 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Μια φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με αφορμή τη συμπλήρωση 32 χρόνων από τη δολοφονία του.

“Τα λόγια του ηχούν ακόμη μέσα μου. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα τον θυμάμαι με αγάπη” αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του και συμπληρώνει οτι οι δολοφόνοι “δεν μπόρεσαν να ανακόψουν την ορμή των ιδεών του”.

Όλη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

“Σαν σήμερα, πριν από 32 χρόνια, άνανδροι δολοφόνοι έκοψαν το νήμα της ζωής του Παύλου Μπακογιάννη. Δεν μπόρεσαν, όμως, να ανακόψουν την ορμή των ιδεών του. Η εθνική ενότητα και η πολιτική ωριμότητα είναι, πια, πλειοψηφική πραγματικότητα: τα δυνατά δέντρα που ρίζωσαν και μεγαλώνουν στη χώρα, πάνω στους σπόρους της σκέψης και της δράσης του Παύλου. Τα λόγια του ηχούν ακόμη μέσα μου. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα τον θυμάμαι με αγάπη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version