Μητσοτάκης: Η σκέψη μας στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Αλληλεγγύη προς του δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη και τις οικογένειές τους, εκφράζει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

«Η σκέψη μας σήμερα είναι με τους δύο αξιωματικούς μας που κρατούνται στην Τουρκία και τις οικογένειές τους», αναφέρει στο πασχαλινό μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι «Τους λέμε να βρουν δύναμη στην πίστη τους αλλά και στη στήριξη όλων μας. Σύντομα θα είναι ξανά κοντά μας».

Αναφορικά με τον εορτασμό του Πάσχα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας αλλά και παντού στον κόσμο, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου και το Άγιον Πάσχα. Σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, παίρνουμε δύναμη από τις ρίζες μας. Από τα μηνύματα πίστης και τους δυνατούς συμβολισμούς της πιο μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας. Γιατί το Πάσχα συμβολίζει τη νίκη της ελπίδας, της ζωής, του φωτός, της αλήθειας».

«Ξέρω πως για πολλούς Έλληνες η ελπίδα της Ανάστασης ξεθωριάζει μέσα στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Η σκέψη μας είναι κοντά τους κατά τις Άγιες τούτες Ημέρες. Γιατί με αλληλεγγύη και ομοψυχία, ενωμένοι και χωρίς αναίτιους διχασμούς, θα βγούμε όλοι μαζί από τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα. Αυτή είναι και η δική μου ευχή: το φως της Ανάστασης να ενώσει όλους τους Έλληνες και να δυναμώσει την ελπίδα. Το φως της Ανάστασης θα δείξει το δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια και με αισιοδοξία. Όπως αξίζει στην Ελλάδα», καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης, Έλληνες στρατιωτικοί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Πάσχα

ADVERTISING

SHARE: