Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας έφερε δυο αχρείαστα μνημόνια

Meeting of the Political Committee of New Democracy Party, in Athens, Greece on Jul. 12, 2017. /           12 , 2017.
Meeting of the Political Committee of New Democracy Party, in Athens, Greece on Jul. 12, 2017. / 12 , 2017. GEORGE VITSARAS / SOOC

Η απάντηση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για το Καστελόριζο: "Όσο παραμένει στην κυβέρνηση ας διασφαλίσει τουλάχιστον ότι κανείς δεν θα αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία της πατρίδας και δεν θα δημιουργήσει γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο"

Επίθεση στον πρωθυπουργό για τα όσα είπε σήμερα στο Καστελόριζο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τον κατηγόρησε ότι «έφερε στη χώρα δύο αχρείαστα μνημόνια», ενώ αναφερόμενος στα εθνικά ζητήματα τόνισε ότι «όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μητσοτάκη:

«Ο κ. Τσίπρας έφερε στη χώρα δύο αχρείαστα Μνημόνια και υπονόμευσε την οικονομία για πολλά ακόμη χρόνια. Σήμερα, είχε το θράσος -και μάλιστα από το Καστελόριζο- να ξαναμιλήσει για τάχα καθαρή έξοδο.

Το έκανε, μάλιστα, όταν όλοι πια, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, όχι μόνον αμφισβητούν τις πολιτικές του, αλλά έχουν καταλάβει ότι μόνο μια σοβαρή Κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει δουλειές και να οδηγήσει, επιτέλους, τη χώρα στην ανάπτυξη. Η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς. Πόσο μάλλον ερασιτεχνισμούς στα εθνικά θέματα.

Όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η Κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μνημόνιο, Μητσοτάκης, Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας από Καστελόριζο: Δεν διαπραγματευόμαστε, δεν παζαρεύουμε σπιθαμή γης

Παπανδρέου προς Τσίπρα: Άργησες οκτώ χρόνια να πας στο Καστελόριζο

Γεννηματά: Ο Τσίπρας θα έπρεπε να απολογηθεί στον ελληνικό λαό από το Καστελόριζο

ADVERTISING

SHARE: