Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Το αίτημα των εκλογών επανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στο υπουργικό, υπενθυμίζοντας ότι ο Καμμένος δήλωσε ότι θα αποσυρθεί απο την κυβέρνηση όταν έρθει η κύρωση της συμφωνίας για το Σκοπιανό

"Ο κ.Τσίπρας είναι πλέον πρωθυπουργός υπό προθεσμία", δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλεξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο και επαναφέροντας το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές.

Ο κ.Μητσοτάκης σχολίασε πως ο πρωθυπουργός: "προσποιείται ότι δεν άκουσε τον κ. Καμμένο ο οποίος δημοσίως υποστήριξε ότι θα αποσύρει το κόμμα του από την Κυβέρνηση όταν φέρει την κύρωση της επιζήμιας συμφωνίας με τα Σκόπια στη Βουλή. Ισχυρίζεται ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ενώ έχει ήδη υπογράψει νέες περικοπές και νέους φόρους. Παριστάνει ότι μάχεται την ακροδεξιά, ενώ συγκυβερνά μαζί της εδώ και τριάμισι χρόνια."

Υποστήριξε ότι: "Ο τραγέλαφος αυτός πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πια απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών. Κανείς πια δεν τους πιστεύει, ό,τι και να υποσχεθούν. Το πρόβλημα των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου δεν μπορεί να γίνει πρόβλημα της χώρας. Η Ελλάδα δεν αντέχει μία ακόμη περίοδο παρατεταμένης πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας. Οι πολίτες ζητούν ένα αξιόπιστο κυβερνητικό σχέδιο για να γίνει καλύτερη η ζωή τους" και κατέληξε:

"Οι εκλογές είναι η μοναδική διέξοδος για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά. Όσο νωρίτερα γίνουν τόσο καλύτερο για την πατρίδα μας."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης, Τσίπρας, Εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στρατηγική κατάρρευσης της κυβέρνησης από το Μητσοτάκη

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης είναι με τον Κουρτς στο προσφυγικό και τα εργασιακά

Την Πέμπτη η μονομαχία Τσίπρα - Μητσοτάκη για χρέος και μεταμνημονιακή εποχή

ADVERTISING

SHARE: