Μητσοτάκης: ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά το 2015

Μητσοτάκης: ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά το 2015
Κυριάκος Μητσοτάκης INTIME NEWS

Ο πρωθυπουργός επανέφερε το αφήγημα περί συμπόρευσης ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ τόσο στην εκλογή ΠτΔ που προκάλεσε πρόωρες εκλογές το 2015, όσο και με τους "Αγανακτισμένους".

Το αφήγημα περί συμπόρευσης ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής, τόσο στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το 2015 όσο και με τους “Αγανακτισμένους” το 2011, επανέφερε στις παρεμβάσεις του στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ειδικότερα αυτό που υποστήριζε ο Αντώνης Σαμαράς ότι δηλαδή το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη ΧΑ έριξαν την κυβέρνηση του καθώς δεν ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ενώ στη δευτερολογία του είχε επαναφέρει το αφήγημα που υποστήριζε τότε και το ΠΑΣΟΚ για τις “δύο πλατείες” που συναντήθηκαν.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να απευθυνθεί τόσο στους σαμαρικούς εντός της ΝΔ όσο και στους πασοκογενείς ψηφοφόρους του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου. Στη δευτερολογία του είχε άλλωστε “καρφώσει” τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τον ΕΝΦΙΑ και είχε συνεχίσει το άνοιγμα στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα