Μητσοτάκης: Το Μαξίμου διαστρεβλώνει τα λεγόμενα του Αμερικανού πρέσβη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ.  Geoffrey R. Pyatt. Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. (EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Geoffrey R. Pyatt. Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. (EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι αναγκάστηκε να πάρει πίσω τις διαψεύσεις της για τις "διαρροές" του Τζέφρι Πάιατ στη ΝΔ σχετικά με τις αμερικανικές έρευνες για τη Novartis

Κυβερνητική επιχείρηση διαστρέβλωσης όσων του ανέφερε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ σχετικά με τις αμερικανικές έρευνες για την υπόθεση Novartis, κατήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, ρωτήθηκε στους διαδρόμους από κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικά με την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το αν δήλωσε ή όχι ο αμερικανός πρέσβης στον κ. Μητσοτάκη ότι «δεν υπάρχει έρευνα του FBI για Έλληνες πολιτικούς». «Το Μαξίμου προσπάθησε να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις του πρέσβη. Αναγκάστηκαν, όμως, να τα πάρουν όλα πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε, όμως, και στο θέμα των ημερών που αφορά τα προνόμια υπουργών και βουλευτών. Συγκεκριμένα θύμισε ότι ο ίδιος έχει παραιτηθεί προ πολλών ετών από το δικαίωμα χρήσης βουλευτικού αυτοκινήτου. «Δεν έχω πάρει αυτοκίνητο» τόνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επανέρχεται η ΝΔ για τη συνάντηση Πάιατ Μητσοτάκη για Novartis

Επιμένει η ΝΔ για Πάιατ και Novartis και απειλεί με αποκαλύψεις

Πρεσβεία ΗΠΑ για Novartis: Ξεχωριστές από κάθε νομική διαδικασία στις ΗΠΑ οι Ελληνικές έρευνες

ADVERTISING

SHARE: