Μητσοτάκης: Το ποτήρι με την εγκληματικότητα ξεχείλισε

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι η κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη, επιρρίπτοντας ευθύνες για αυτό στην κυβέρνηση και συνδέοντας το ζήτημα και με την "ανοχή στους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες"

Επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ειδικότερα σε δήλωση του: "Τα τελευταία κρούσματα εγκλημάτων, με συνανθρώπους μας να χαροπαλεύουν και σπίτια να λεηλατούνται, επιβεβαιώνουν αυτό που η ΝΔ επισημαίνει από καιρό. Οτι η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη.

Πρόβλημα εγκληματικότητας υπήρχε πάντα. Το τελευταίο διάστημα, όμως, το ποτήρι ξεχείλισε.

Η κυβέρνηση φέρει τεράστια ευθύνη.

Θυμίζω το νόμο Παρασκευόπουλου που απελευθέρωσε εκατοντάδες εγκληματίες. Την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ της αστυνομίας. Τη μείωση των περιπολιών στις γειτονιές. Την απαράδεκτη ανοχή που δείχνει στους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες και τις ομάδες που δρουν στα πανεπιστήμια. H ασφάλεια είναι προϋπόθεση δημοκρατίας, ομαλότητας και ευημερίας. Αυτές ακριβώς τις προτεραιότητες δεσμεύομαι ότι θα κάνει σύντομα πράξη, η Νέα Δημοκρατία".


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τόσκας: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο

ADVERTISING

SHARE: