Μπακογιάννης: Ο κόσμος δε θέλει λόγια αλλά έργα

Μπακογιάννης: Ο κόσμος δε θέλει λόγια αλλά έργα
Μνημόσυνο για την συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τα προγράμματα που τρέχει η Περιφέρεια για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα

Συνολικά 47 σχολεία από τους πέντε νομούς συμμετείχαν στο πρόγραμμα παροχής υγιεινού γεύματος που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, είπε ότι δεν είναι χαρούμενος που υπάρχουν τέτοια προγράμματα αλλά η κρίση έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια προγραμματίζει δράσεις για τον χειμώνα, όπως η πληρωμή λογαριασμών σε Οργανισμούς Κοινής Ωφελείας για ανθρώπους που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Αναφερόμενος στη ΔΕΘ είπε ότι τη βαριέται γιατί ανεβαίνει ο εκάστοτε πρωθυπουργός και λέει λόγια. «Αυτό που θέλει ο κόσμος είναι έργα» πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα