Μπακογιάννης στηρίζει Αχτσιόγλου: Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα

Μπακογιάννης στηρίζει Αχτσιόγλου: Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα
Eurokinissi

Μήνυμα στήριξης στην Έφη Αχτσιόγλου από τον δήμαρχο Αθηναίων αναφορικά με τα χυδαία σχόλια που δέχθηκε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ από μερίδα χρηστών των social media.

Την υποστήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου εξέφρασε μέσω twitter ο Κώστας Μπακογιάννης μετά τα χυδαία και σεξιστικά σχόλια που δέχθηκε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ  για την εμφάνισή της σε δήλωση on camera.

“Η Έφη Αχτσιόγλου το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται μια ωμή διαδικτυακή βία. Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν και σε καμία περίπτωση για το πως εμφανίζονται. Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα” εγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Twitter.

Η Έφη Αχτσιόγλου εμφανίστηκε στη δήλωσή της χωρίς ιδιαίτερο μαγικιάζ και εμφανώς κουρασμένη. Η ίδια απάντησε αποστομωτικά σε όσους σχολίασαν την εμφάνισή της: “Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα