Μπαλαούρας: Ατυχής η νομοθετική ρύθμιση για το επίδομα ενοικίου

Η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις για την αγορά παιγνίων». Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//Γιώργος Κονταρίνης)
Η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις για την αγορά παιγνίων». Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//Γιώργος Κονταρίνης) EUROKINISSI

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 και τους 88,6 για το θέμα της επιδότησης εξωκοινοβουλευτικών στελεχών της κυβέρνησης

“Νομίζω ότι ήταν μια ατυχής νομοθετική ρύθμιση και είμαι υπέρ της κατάργησης της” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 και τους 88,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, Μάκης Μπαλαούρας. Πρόσθεσε, ότι κατά την ψήφιση της ρύθμισης αυτής, “δεν είναι ότι δεν τη διαβάσαμε, αλλά το μυαλό όλων μας πήγε σε ανθρώπους που πράγματι θα έπρεπε να το δικαιούνται το επίδομα”.

Παράλληλα, ο κ. Μπαλαούρας σημείωσε ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν “ατυχής για την κυβέρνηση και για όλους μας” και τόνισε ότι “όπως έχει πει παλαιότερα και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δεν πρέπει να αφήνουμε να κάτσει η μύγα στο σπαθί μας. Θα το ξεπεράσουμε, ήδη έγινε αμέσως η κίνηση από την πλευρά του πρωθυπουργού που οδήγησε στην παραίτηση την κ. Αντωνοπούλου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Καλησπέρα Αλέξη': Τα sms της παραίτησης του υπουργού Οικονομίας

Φωτάκης: Δεν έχω λάβει κανένα χρηματικό ποσό για το ενοίκιο

Πεντάστερη καμαρούλα μια σταλιά 2x3 στο ακριτικό Ψυχικό

ADVERTISING

SHARE: