Μπορεί η Ελλάδα να γίνει Εσθονία;

Μπορεί η Ελλάδα να γίνει Εσθονία;
Στιγμιότυπο από εφορία Eurokinissi

Είναι οι έννοιες "καινοτομία" και "δημόσιο" συμβατές ή όχι; Στο ερώτημα αυτό επιχειρεί να απαντήσει η πρώτη εκδήλωση του Forum Ελληνικής Καινοτομίας και Στρατηγικής, με προσκεκλημένο τον Εσθονό πρώην βουλευτή και ιδρυτή της Ακαδημίας E- Government, Ivar Tallo.

Ποια η στρατηγική της χώρας για τη διακυβέρνηση του 21ου αιώνα;

Μπορεί η Ελλάδα να γίνει Εσθονία;

Καινοτομία και Δημόσιο. Έννοιες συμβατές ή όχι;

Στα ερωτήματα αυτά επιχειρεί να απαντήσει η πρώτη εκδήλωση του Forum Ελληνικής Καινοτομίας και Στρατηγικής, την Τρίτη 26 Ιουνίου, ώρα 7μμ, στον πολυχώρο Αθηναΐς.

Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Εσθονόw πρώην βουλευτήw και ιδρυτήw της Ακαδημίας E- Government, Ivar Tallo.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Στρατηγική για τη διακυβέρνηση του 21ου αιώνα. Αναζητώντας την καινοτομία. Από την Εσθονία στην Ελλάδα».

Στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετάσχουν η κα Όλγα Γεροβασίλη, Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο κ. Χάρης Θεοχάρης, Ανεξάρτητος Βουλευτής Β ́Αθήνας και Aντιπρόεδρος του Forum, ο κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, Βουλευτής Ν. Κιλκίς, Υπεύθυνος του Τομέα Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ, ο κ. Παντελής Τζωρτζάκης, πρώην Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντιπρόεδρος της QUEST HOLDINGS, ο κ. Παναγιώτης Τσανάκας, Πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας, ο κ. Θεόδωρος Καρούνος, Αντιπρόεδρος Οργανισμού Ανοικτών Τεχνολογιών.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Κώστας Μουτζούρης, Επίτιμος Πρόεδρος του Forum Ελληνικής Καινοτομίας και Στρατηγικής.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Τάσος Τέλλογλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα