Μύδροι Φώφης σε Τσίπρα – Μητσοτάκη για οικονομία και ασφάλεια

Μύδροι Φώφης σε Τσίπρα – Μητσοτάκη για οικονομία και ασφάλεια
Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, στην Βουλή, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Άσκησε διμέτωπη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαπραγμάτευση και στη ΝΔ για τη σύνδεση των προσφύγων με την τρομοκρατία και ακραία ρητορική που ενισχύει τη Χρυσή Αυγή

Ξεκάθαρη γραμμή τήρησης αποστάσεων τόσο από την κυβέρνηση Τσίπρα όσο και από την αξιωματική αντιπολίτευση του Κυριάκου Μητσοτάκη τήρησε στη Βουλή η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ασκώντας δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία αλλά και στην ΝΔ για την απόπειρα ταύτισης των προσφύγων με την ασφάλεια.

«Όσο ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται σκληρά τόσο ο λογαριασμός μεγαλώνει για τους Έλληνες πολίτες» είπε η κυρία Γεννηματά και κάλεσε την κυβέρνηση να τελειώσει το σήριαλ της διαπραγμάτευσης. «Χάνετε χρόνο χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Δώστε λύση αλλιώς φύγετε κύριοι της κυβέρνησης» είπε και τόνισε στον πρωθυπουργό ότι οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στον ελληνικό λαό. «Η χώρα κατευθύνεται στο γκρεμό» πρόσθεσε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει θέσει στο στόχαστρο τους νέους, τους χαμηλόμισθους και τα μπλοκάκια. «Στόχος σας η ισοπέδωση προς τα κάτω» είπε απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Γεννηματά άσκησε, όμως, σκληρή κριτική και στη ΝΔ στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα σε μερίδα στελεχών που επιθυμεί σύμπλευση με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ειδικότερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε εσφαλμένη τη ρητορική της ΝΔ που συνέδεσε την τρομοκρατία με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. «Ασφάλεια και ελευθερία πάνε μαζί» είπε χαρακτηριστικά και προειδοποίησε τη ΝΔ ότι οι ακραίες θέσεις «τροφοδοτούν ακροδεξιές εμμονές και φασιστικές κραυγές». Η κυρία Γεννηματά σημείωσε, μάλιστα, ότι δεν πρέπει η τρομοκρατία να ταυτίζεται συνολικά με το Ισλάμ. «Να μην ενοχοποιούμε την ελεύθερη διακίνηση ατόμων στο εσωτερικό της Ευρώπης και να αποδεχόμαστε το κλείσιμο των συνόρων της Ευρώπης» συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα