Ν.Κακλαμάνης: Οι "μνηστήρες" να ξέρουν ότι ο δήμος Αθηναίων θέλει λάντζα

Ν.Κακλαμάνης: Οι "μνηστήρες" να ξέρουν ότι ο δήμος Αθηναίων θέλει λάντζα

Η Ιστορία θα καταγράψει το ρόλο που έπαιξε ο ΠτΔ για να μην πάει η χώρα στα βράχια, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής στο Ραδιόφωνο 24/7. Εκφράστηκε θετικά τόσο για Ο. Κεφαλογιάννη όσο και για Κ.Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων και σχολίασε "η Αθήνα θέλει λάντζα"

"Η Ιστορία θα καταγράψει ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος έπαιξε κρίσιμο ρόλο το 2015 για να μην πάει η χώρα στα βράχια", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” με τους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού.

Εξέφρασε την άποψη ότι ο Παυλόπουλος είναι ένας από τους καλύτερους Προέδρους της Δημοκρατίας που έχουν περάσει ποτέ και χαρακτήρισε πρόωρη κάθε συζήτηση ως προς το ποιον θα προτείνει η ΝΔ για υποψήφιο Πρόεδρο το 2020. Αποκάλυψε μάλιστα ότι οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ.Παυλόπουλο, τον οποίο ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ δεν είχε ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2015, έχουν αποκατασταθεί. “Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μιλάνε”, είπε.

Ο κ.Κακλαμάνης προανήγγειλε ότι προσανατολίζεται να καταψηφίσει τη διάταξη για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, όπως είναι τώρα, εκφράζοντας επιφυλάξεις για τις συνέπειες στα παιδιά.

Ερωτηθείς για πιθανές υποψηφιότητες με τη ΝΔ για το δήμο Αθηναίων, εκφράστηκε θετικά τόσο για την Όλγα Κεφαλογιάννη, όσο και για τον Κώστα Μπακογιάννη, σημείωσε πάντως ότι: “Ο δήμος Αθηναίων θέλει λάντζα όποιος και να πάει”.

Για το Σκοπιανό, σημείωσε ότι και ο ίδιος είναι υπέρ της σκληρής γραμμής, αλλά όποια απόφαση αν πάρει το κόμμα όλοι θα πειθαρχήσουμε.

Υπενθύμισε ότι το 1993 για αυτό το λόγο ο ίδιος έφυγε από τη ΝΔ στην ΠΟΛΑΝ. “Βέβαια έφυγα όταν έγιναν εκλογές γιατί -θα σας το αποκαλύψω τώρα- είχα δεσμευτεί στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Δε θα έριχνα την κυβέρνηση. Τώρα πια ξέρω τον κανονισμό, με 150 δεν πέφτει η κυβερνηση τυπικά, αλλά ουσιαστικά μην κοροϊδευόμαστε... Αυτά τα ξέχασαν βέβαια οι νεοδημοκράτες και έκαναν τον Αντώνη 6 χρόνια αρχηγό και πρωθυπουργό”, διηγήθηκε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Αναδοχή

ADVERTISING

SHARE: