ΝΔ: 'Ανιστόρητος ο Φίλης'. Κόντρα για το 'καινούργιο Έθνος'

ΝΔ: 'Ανιστόρητος ο Φίλης'. Κόντρα για το 'καινούργιο Έθνος'

Σκληρή επίθεση από τη ΝΔ εναντίον του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη με αφορμή το κείμενο του για την 25η Μαρτίου

Πυρά κατά του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις αναφορές του για "το καινούργιο έθνος" στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.

"Ο υπουργός Παιδείας στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου οφείλει να σέβεται την ελληνική διαχρονία", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι ο Νίκος Φίλης συγχέει ανιστόρητα το ελληνικό Κράτος, που πράγματι δημιουργήθηκε με την Επανάσταση, με το ελληνικό Έθνος.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

"Ο Υπουργός Παιδείας στο μήνυμά  του  για την 25η Μαρτίου οφείλει να σέβεται την ελληνική διαχρονία.

Ο Υπουργός Παιδείας συγχέει ανιστόρητα το Ελληνικό Κράτος, που πράγματι δημιουργήθηκε με την Επανάσταση,  με το Ελληνικό Έθνος.

Αλλά, εκείνο που χρειάζονται  σήμερα οι Έλληνες - και απαιτούν από τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων - δεν είναι ‘’νέες αναγνώσεις’’ της Ιστορίας των Ελλήνων.

Είναι  λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Παιδεία.

Είναι η ανάγκη να στηριχθούν έμπρακτα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και τα Πανεπιστήμιά μας.

Είναι οι πολιτικές για ένα σχολείο που μετά την αξιολόγηση θα προσφέρει γνώση και  θα αναδεικνύει την Αριστεία, λέξη που απουσιάζει από το μήνυμα του κ. Φίλη.

Είναι η ανάγκη να μπει φραγμός στην συνεχή και σκόπιμη υποβάθμιση της Παιδείας, εξαιτίας των ιδεοληψιών και της ανικανότητας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ".  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Φίλης ξεσπαθώνει και το ΠΑΣΟΚ... ζυγώνει

Μήνυμα Φίλη: Η 25η Μαρτίου συμβολίζει τα γενέθλια της σύγχρονης Ελλάδας

SHARE:

24Media Network