ΝΔ για Paradise Papers: Η κυβέρνηση αυτή τη φορά να ελέγξει τους πάντες και τα πάντα

ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή το γεγονός ότι λογαριασμούς σε off shores φέρονται να διέθεταν και Έλληνες πολίτες καλεί την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει ποιοι έχουν προβεί σε φοροδιαφυγή και "να ξεφύγει από τη γνωστή της τακτική των επικοινωνιακών εντυπώσεων"

Το μπαλάκι στην κυβέρνηση για τις αποκαλύψεις των Paradise Papers,τα οποία στην Ελλάδα παρουσιάζουν κατ' αποκλειστικότητα το News24/7, το Ραδιόφωνο24/7 και το Έθνος.,  πετά η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι καθώς στα χιλιάδες ονόματα που φέρονται να διέθεταν λογαριασμούς σε εξωχώριες εταιρείες υπάρχουν και αρκετά Ελλήνων πολιτών, η κυβέρνηση οφείλει να ελέγξει γρήγορα και αποτελεσματικά αυτή τη φορά τους πάντες και τα πάντα ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι έχουν προβεί σε φοροδιαφυγή.

 Aφήνει δε αιχμές για επικοινωνιακές εντυπώσεις και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι οι έντιμοι και συνεπεις φορολογούμενοι πληρώνουν την ανικανότητα της στον τομέα της πάταξης της φοροδιαφυγής.

Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ειδικότερα:

«Η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις νέες διεθνείς αποκαλύψεις των λεγόμενων Paradise Papers. Στα χιλιάδες ονόματα που φέρονται να διέθεταν λογαριασμούς σε εξωχώριες εταιρείες υπάρχουν και αρκετά Ελλήνων πολιτών.

Καλούμε την Κυβέρνηση να πράξει αυτή την φορά την αυτονόητη υποχρέωσή της. Να ελέγξει γρήγορα και αποτελεσματικά τους πάντες και τα πάντα. Να ξεκαθαρίσει, δηλαδή, ποιοι Έλληνες με απολύτως νόμιμο τρόπο ασκούσαν επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα στο εξωτερικό και ποιοι έχουν προβεί σε φοροδιαφυγή ή άλλη παράνομη δραστηριότητα, οδηγώντας τους τελευταίους το ταχύτερον δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Με απλά λόγια καλούμε την Κυβέρνηση να ξεφύγει επιτέλους από την γνωστή τακτική της των επικοινωνιακών εντυπώσεων. Και να συνειδητοποιήσει ότι οι έντιμοι και συνεπείς φορολογούμενοι δεν αντέχουν άλλο να πληρώνουν την αδράνεια και την ανικανότητά της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Paradise Papers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας για Paradise Papers: Θα συνεχίσουμε τη μάχη κατά των φορολογικών παραδείσων και της φοροδιαφυγής

SHARE:

24Media Network