ΝΔ για Σταθάκη: Έκθετοι ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας. Η διαφάνεια αφορά μόνο τους άλλους

Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on Dec. 15, 2015 /           , , 15  2015.
Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on Dec. 15, 2015 / , , 15 2015. SOOC

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για το πόθεν έσχες του υπουργού Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη

«Για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ η διαφάνεια αφορά μόνο στους άλλους και ποτέ στους ίδιους. Είναι έκθετοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για το πόθεν έσχες και την ασυλία του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει ότι για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύονται «δήθεν» και πως τη μία μέρα κραδαίνουν την «πύρινη ρομφαία» της διαφάνειας και την άλλη τη σβήνουν.

«Το έπραξαν δύο φορές, για τον κ. Σταθάκη. Την πρώτη, αρνήθηκαν να άρουν την ασυλία του για κατηγορία που αφορά στη διαχείριση κονδυλίων του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τη δεύτερη, έβαλαν στον αρχείο την υπόθεση του Πόθεν Έσχες του με τις “ξεχασμένες” καταθέσεις 1,8 εκ. ευρώ και τις αδήλωτες συμμετοχές σε 36 ακίνητα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Συγγρού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεκαπέντε μέρες διορία σε Ψυχάρη να βρει τα 'χαμένα' παραστατικά

Απέρριψε η Ολομέλεια τα αιτήματα άρσης ασυλίας για Σταθάκη και Πολάκη

SHARE: