ΝΔ για το νομοσχέδιο για κάνναβη: Τι πίνει η κυβέρνηση και δεν μας δίνει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Σκωπτικά σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση τις πληροφορίες για κατάθεση νέου νομοσχεδίου για τη φαρμακευτική κάνναβη. Οι ίδιες γαλάζιες πηγές απαντούν στο κυβερνητικό non paper για το "πετάει πετάει ο Τσίπρας"

Στο πνεύμα του κυβερνητικού non paper «πετάει πετάει ο Τσίπρας» απαντά με τη σειρά της η ΝΔ σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για την ιατρική χρήση της κάνναβης με πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τονίζουν ότι «μια κυβέρνηση που υπερφορολογεί τους πάντες και τα πάντα, φυλλορροεί υπό το βάρος της πίεσης των οικονομικών αδιεξόδων που ίδια προκάλεσε, αδυνατεί να προσελκύσει επενδύσεις, έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τα νοσοκομεία και τη δημόσια υγεία, φέρνει στην Βουλή ένα νομοσχέδιο για την κάνναβη».

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές «είναι αυτονόητο ότι η ΝΔ θα εξετάσει το νομοσχέδιο, αφού προηγουμένως συμφωνήσουν για το περιεχόμενό του τόσο οι κυβερνητικοί εταίροι, όσο και οι τάσεις τους που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε. Μέχρι τότε ας απαντήσει τουλάχιστον η Κυβέρνηση στο εύλογο ερώτημα των πολιτών «τι πίνετε και δεν μας δίνετε».

Μάλιστα δεν αφήνουν ασχολίαστο και αυτό καθ’ αυτό το κυβερνητικό non paper για την πτήση του πρωθυπουργού με τα γαλάζια στελέχη να δηλώνουν ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας πετάει εδώ και καιρό. Πετάει στα σύννεφα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έρχεται νέα νομοθετική ρύθμιση για τη φαρμακευτική κάνναβη

SHARE:

24Media Network