ΝΔ: Με την περίπτωση Κουτεντάκη χάθηκαν και τα προσχήματα

Τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς
Τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς EUROKINISSI

Η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει τα πυρά για την αντικατάσταση Λιαργκόβα με Κουτεντάκη στο γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής

Συνεχίζει τα πυρά κατά της κυβέρνησης για την αντικατάσταση του Παναγιώτη Λιαργκόβα από το Φραγκίσκο Κουτεντάκη στο γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής, η Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα η ΝΔ σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής είναι ενδεικτικές της αντίληψης του ΣΥΡΙΖΑ για τις ανεξάρτητες υπηρεσίες και Αρχές.

Για το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, το οποίο εξ ορισμού πρέπει να επισημαίνει από αμερόληπτη θέση τις αστοχίες στην οικονομική πολιτική της εκάστοτε Κυβέρνησης, ο κ. Βούτσης δήλωσε απροκάλυπτα ότι δεν έψαχνε για πρόσωπα με τεχνοκρατική κατάρτιση και κυρίως αμεροληψία.

Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι επέλεξε τον κ. Κουτεντάκη, σημαίνον στέλεχος του κόμματός του, ακριβώς επειδή συμφωνεί με τις απόψεις του.

Είναι πλέον γνωστή σε όλους η δυσανεξία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε οποιονδήποτε φορέα δεν ελέγχει απόλυτα, αλλά πλέον έχουν χαθεί ακόμη και τα προσχήματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βούτσης: Απαράδεκτες οι απειλές Σπυράκη για καρατόμηση του Κουτεντάκη

'Όχι' της ΝΔ στον διάδοχο του Λιαργκόβα στο γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

ADVERTISING

SHARE: