ΝΔ: “Ο κ. Παμπούκης το κατάλαβε έστω και αργά”

ΝΔ: “Ο κ. Παμπούκης το κατάλαβε έστω και αργά”
ΑΘΗΝΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε η αντιπολίτευση την παραίτηση Παμπούκη. Στην επανασύσταση του υπουργείου Ναυτιλίας επικεντρώνεται η Νέα Δημοκρατία

“Aυτονόητη πράξη αξιοπρέπειας” χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Χάρη Παμπούκη.

Όπως σημείωσε ο κ. Μιχελάκης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, “ο κ. Παμπούκης το κατάλαβε έστω και αργά” και “υπέβαλε την παραίτησή του”.

Ωστόσο, παρατήρησε ότι ο κ. Παπανδρέου “επιμένει στο λάθος” και “αρνείται πεισματικά, κόντρα στο συμφέρον της χώρας, να δεχθεί αυτό που προτείνει εδώ και μήνες η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς: να επανασυστήσει το υπουργείο Ναυτιλίας”.

Ο κ. Μιχελάκης, κάλεσε τον πρωθυπουργό, της “καταρρέουσας κυβέρνησης”, όπως ανέφερε, να το κάνει πράξη έστω και την ύστατη ώρα.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΛΑ.ΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης υποστήριξε ότι “έφυγε από την κυβέρνηση ένας ευφυής και συνεπής υπουργός, ο οποίος προτίμησε την αξιοπρέπειά του από την απόπειρα γελοιοποιήσεως που επιχείρησε το βαθύ ΠΑΣΟΚ” και κατέληξε λέγοντας ότι “παρέδωσε μαθήματα που ελπίζουμε να ακολουθηθούν και από άλλους”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης, ανέφερε ότι “χρειάσθηκαν δυο μήνες για να αρχίσει η νέα κυβέρνηση Παπανδρέου να φυλλορροεί”.

Πρόσθεσε ότι οι περισσότεροι υπουργοί “ακολουθώντας προσωπικές στρατηγικές ψάχνουν προσχήματα για να μην προχωρήσουν τις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις για τις οποίες έχει δεσμευτεί η χώρα” και κατέληξε καλώντας σε “εθνική συνεννόηση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα