ΝΔ: Ο Κουφοντίνας πήρε άδεια χάρη σε κατάργηση διάταξης από το ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Ο Κουφοντίνας πήρε άδεια χάρη σε κατάργηση διάταξης από το ΣΥΡΙΖΑ
ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Η αξιωματική αντιπολίτευση απάντησε στον Κοντονή, που ανέφερε στη Βουλή ότι ο Κουφοντίνας πήρε άδεια με νόμο που ψηφίστηκε επί ΝΔ, καλώντας τον Τσίπρα να σχολιάσει το ότι ο γιος Βούτση βρέθηκε στις φυλακές. "Μάταια ο κ. Μητσοτάκης αναζητά την πολιτική του σωτηρία για την offshore στον Κορυδαλλό", σχολιάζει το Μαξίμου

“Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής υποστήριξε σήμερα στην Βουλή ότι ο δολοφόνος Κουφοντίνας πήρε άδεια με νόμο που ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας. Ουδέν ψευδέστερον”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

“Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με το νόμο 4274/14 όρισε ρητά ότι οι κρατούμενοι που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, δεν μπορούν να πάρουν άδεια εξόδου πριν παρέλθουν 18 έτη πραγματικής κράτησης. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με το που κατέλαβε την εξουσία, κατήργησε αυτή τη διάταξη και επανάφερε τα 8 έτη κράτησης ως χρονική προϋπόθεση άδειας ακόμη και των τρομοκρατών”, συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

“Υ.Γ. Θα είχε ενδιαφέρον οι κατά τα άλλα λαλίστατοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να μας πουν πώς σχολιάζουν ότι ο γιος του Νίκου Βούτση, ο καταδικασθείς για συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς Χρήστος Πολίτης και ο συνιδρυτής του Ρουβίκωνα Λάμπρος Γούλας βρέθηκαν σήμερα στον Κορυδαλλό για να πανηγυρίσουν την έξοδο του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη”.

Μαξίμου: Μάταια ο κ. Μητσοτάκης αναζητά την πολιτική του σωτηρία για την offshore στον Κορυδαλλό

Δριμεία κριτική ασκούν πηγές της κυβέρνησης στη ΝΔ, κατηγορώντας τη ότι “έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε ένα κρεσέντο διασποράς ψευδών ειδήσεων, φαιάς προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας”.

Σημειώνουν δε, ότι “η τακτική της δήθεν ιερής αγανάκτησης, αποσκοπεί στη δημιουργία τεχνητής έντασης, τη συγκάλυψη του σκανδάλου μεγατόνων για την offshore της κυρίας Μητσοτάκη, ενώ η εξαλλοσύνη της πυροδοτεί ντροπιαστικά περιστατικά αυτοδικίας που γυρίζουν την ελληνική κοινωνία 200 χρόνια πίσω”.

“Μάταια ο κ. Μητσοτάκης αναζητά την πολιτική του σωτηρία για την offshore στον Κορυδαλλό”, τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Αναφορικά με το “υστερόγραφο” στην ανακοίνωση της ΝΔ, σχολιάζουν πως “εάν δεν ήταν ανάξιο σχολιασμού, θα ήταν απλώς θλιβερό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα