ΝΔ: O Τσίπρας - Μινχάουζεν να απαντήσει για τις μυστικές διακοπές του στη θαλαμηγό

Στιγμιότυπο από τα γραφεία της  Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς
Στιγμιότυπο από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς EUROKINISSI

Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό στην αποψινή του συνέντευξη ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση για τις διακοπές του σε κότερο, ποιος τις πλήρωσε και ποιος υπουργός ήταν μαζί του.

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις διακοπές σε κότερο εφοπλιστή εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, επαναφέροντας το ζήτημα στην επικαιρότητα, ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλει fake news της κυβέρνησης για επταήμερη εργασία και 13η σύνταξη.

Ειδικότερα η ΝΔ σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Ο κ. Τσίπρας που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε προσωπικό του ταξί, ξαφνικά πέταξε με το αεροπλάνο της γραμμής στα Γιάννενα για να βγάλει μια φωτογραφία ανάμεσα στους “πολλούς”. Καλοσύνη του.

Είπε όμως και πάλι ψέματα. Όπως πάντα. Είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι “δεν συνηθίζει να παίρνει το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις, για να μην γίνονται τόσα έξοδα”, ενώ πρόσφατα πέταξε με αυτό στην… Κοζάνη.

Θυμίζουμε ότι είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που το 2015 δήλωνε ότι “βγάζουμε προς πώληση το κυβερνητικό αεροσκάφος, γιατί το παράδειγμα του λιτού βίου πρέπει να ξεκινήσει από μας” και έφτασε στο σημείο να αλλάξει μέχρι και το πρωθυπουργικό μενού γιατί χωρίς γαριδομακαρονάδα του φάνηκε φτωχό.

Ελπίζουμε ότι ο Τσίπρας-Μινχάουζεν, στην αποψινή του συνέντευξη, θα απαντήσει έστω γιατί απέκρυψε τις σκαφάτες διακοπές του, ποιος τις πλήρωσε κι αν επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα ότι ξεκουράστηκαν στην ίδια θαλαμηγό και άλλα στελέχη της κυβέρνησής του αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE: