ΝΔ: Βγήκαν ξανά μαχαίρια μεταξύ Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα και Παπαμιμίκου

ΝΔ: Βγήκαν ξανά μαχαίρια μεταξύ Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα και Παπαμιμίκου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) MotionTeam

Την ώρα που στη Συγγρού βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για εκλογές στις 20 Δεκεμβρίου νέες φωτιές ανάβει η συνέχεια της αντιπαράθεσης για το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου

Μαίνεται η κόντρα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τους εσωκομματικούς του αντιπάλους με επίκεντρο τις ευθύνες για το φιάσκο των εκλογών της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου.

Απόστολος Τζιτζικώστας και Αντρέας Παπαμιμίκος απάντησαν επιστρέφοντας τις νέες αιχμές που άφησε σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε βάρος των συγκεκριμένων προσώπων. Η κόντρα αυτή ανάβει νέες φωτιές στο εσωτερικό της ΝΔ και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια της Συγγρού μέσω της τεχνικής της επιτροπής αλλά και της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής να κλείσει την γαλάζια εκλογική Οδύσσεια οριστικοποιώντας τη συμφωνία με την εταιρεία που θα αναλάβει την οργάνωση των εκλογών της 20ης Δεκέμβρη.

Ο κ. Μεϊμαράκης μετά τη δημοσιοποίηση της σύμβασης με την infosolutions όπου άφησε υπόνοιες ακόμα και για ποινικές ευθύνες κατά του αρμόδιου κομματικού μηχανισμού που χειριζόταν το ζήτημα και στη συνέχεια απέσυρε από την ΚΕΦΕ τον εκπρόσωπό του, σήμερα με ραδιοφωνική του συνέντευξη (real fm) κατηγόρησε ονομαστικά τους Απόστολο Τζιτζικώστα και Αντρέα Παπαμιμίκο, αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι αρνούνται τη μήνυση κατά της εταιρείας infosolutions.

Συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα δείχνουν πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας επιμένει να κατηγορεί ως υπαίτιο του φιάσκου τον κ. Μεϊμαράκη, παραπέμποντας στα δημοσκοπικά ευρήματα της «e-voice» και τονίζοντας ότι «μετά το φιάσκο των εκλογών της 22ας Νοεμβρίου διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι η κοινή γνώμη, οι ψηφοφόροι και οι Νεοδημοκράτες αποδίδουν ευθύνες και στον μέχρι πρότινος προσωρινό πρόεδρο της ΝΔ, με αποτέλεσμα να παίρνει σαφές προβάδισμα στην κούρσα των εκλογών για την προεδρία του κόμματος ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του με δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Αντρέας Παπαμιμίκος κατηγόρησε για «εμμονή» το Βαγγέλη Μεϊμαράκη, χαρακτήρισε ψέμα «πως εγώ αρνήθηκα την υποβολή μήνυσης» και κάλεσε τον κ. Μεϊμαράκη να αποδείξει τους ισχυρισμούς τους διαφορετικά να ανακαλέσει όπως αναφέρει στη δήλωσή του. «Αναρωτιέμαι γιατί μέχρι να παραιτηθεί από Πρόεδρος (σ.σ. ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης) δεν υπέβαλλε μήνυση εναντίον της εταιρίας ως είχε κάθε δικαίωμα» υπογραμμίζει ο κ. Παπαμιμίκος και καταλήγει λέγοντας «επιτέλους ας πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία και ας πορευθούμε με ενότητα και ομοψυχία για το καλό της Παράταξης».

Οι απαντήσεις αυτές τόσο από την πλευρά Τζιτζικώστα όσο και από την πλευρά του Αντρέα Παπαμιμίκου προμηνύουν νέα συνέχεια καθώς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε αφήσει ανοιχτό να αποσύρει την επιμονή του να κατατεθεί μήνυση στην εταιρεία αν όσοι τον κατηγόρησαν ως υπαίτιο του φιάσκου ανακαλούσαν τις δηλώσεις τους. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα