Νέα Δημοκρατία: Το άκαρπο τηλεφώνημα Τζιτζικώστα σε Βαγγέλη, Άδωνι και Κυριάκο

ΑΘΗΝΑ- Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ  Απόστολου Τζιτζικώστα σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:00 στο Gazi Hall.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ- Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:00 στο Gazi Hall.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους συνυποψηφίους του επιχείρησε να έχει, ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Τι απάντησαν Κυριάκος και Άδωνις. Αναπάντητη η κλήση σε Μεϊμαράκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Τζιτζικώστας αποπειράθηκε να επικοινωνήσει με τους τρεις συνυποψηφίους του σε μια προσπάθεια όπως λέει το περιβάλλον του να πέσουν οι τόνοι και επανέλαβε την πρότασή του για συνάντηση των τεσσάρων προκειμένου να σταλεί μήνυμα ενότητας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αρνητικά απάντησαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης παραπέμποντάς τον σε επικείμενη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Τζιτζικώστας
SHARE: