Νέα επίθεση από Τσελίκ: Πολιτικός κωμικός ο Καμμένος

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ
Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ AP

Νέα επίθεση στον υπουργό Άμυνας εξαπέλυσε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας και κάλεσε την ΕΕ να καταδικάσει την στάση του κ. Καμμένου

"Πολιτικό κωμικό" αποκαλεί με ανάρτησή του στο Twitter τον έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο ο Ομέρ Τσελίκ, υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, καλώντας παράλληλα την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταδικάσει την στάση του.

Ο Τσελίκ κάνει λόγο για "πολιτικό κωμικό" που "φέρει τον τίτλο του Έλληνα υπουργού Άμυνας", ο οποίος προκαλεί συνεχώς με την συναίνεση της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Τούρκος υπουργός στη συνέχεια καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταδικάσει τον Πάνο Καμμένο και να προειδοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση, καθώς όπως λέει, οι "πολιτικές αρχές" είναι για όλους προσθέτοντας ότι δεν μπορεί η ΕΕ να αδιαφορεί στις "άδικες συμπεριφορές" των μελών της, καθώς έτσι, "η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη μοιάζει με κενό γράμμα".

Ο Ομέρ Τσελίκ δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως μιλάει για "πολιτικές και νομικές αρχές", τη στιγμή που κλείνει τα μάτια στη συμπεριφορά του υπουργού του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μόλις ημέρες, ο Ομέρ Τσελίκ είχε εκφραστεί και πάλι κατά του Πάνου Καμμένου, αποκαλώντας τον "άμυαλο".

Πηγή: 

haberturk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσελίκ: "Ο Πάνος Καμμένος είναι άμυαλος"

ADVERTISING

SHARE: