Νέα Σμύρνη: Το Μαξίμου πετάει την μπάλα στην εξέδρα

Νέα Σμύρνη: Το Μαξίμου πετάει την μπάλα στην εξέδρα
Επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και πολιτών στην Πλατεία της Ν.Σμύρνης, όταν πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για την επιβολή προστίμου μετακίνησης σε οικογένεια που καθόταν στην πλατεία Eurokinissi

Με τον Αλέξη Τσίπρα που "κάνει ό,τι και με τον Κουφοντίνα" τα έβαλε η Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με απάντηση στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης η Αριστοτελία Πελώνη, κατηγορώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πως “επενδύει στην ένταση”.

Συγκεκριμένα, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος δήλωσε:

Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Έχει, όμως, δυστυχώς, μια αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης – τα οποία ήδη διερευνώνται.

Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε “αυθορμήτως”, ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού (επισυνάπτεται φωτογραφία). Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία”, ανέφερε η Αριστοτελία Πελώνη.

.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version