Νεφελούδης: Η υποπληρωμένη εργασία, είναι εφεύρημα της ΝΔ

Νεφελούδης: Η υποπληρωμένη εργασία, είναι εφεύρημα της ΝΔ
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης Eurokinissi

Στο Ραδιόφωνο 24/7 μίλησε ο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, σημειώνοντας πως "όταν καταργείς από το ΣΕΠΕ 209 οργανικές θέσεις εργασίας όπως έκανε ο Βρούτσης, δεν έχεις κανένα τρόπο να το ελέγξεις".

“Αποτελεί θράσος από τη μεριά των στελεχών της ΝΔ και του κ. Κυρανάκη ιδιαιτέρως, να συζητάει για θέματα τα οποία το κόμμα του και κυρίως ο κ. Βρούτσης, τα υπέγραψε ως νομοθέτης”. Αυτό δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 και στον Βασίλη Κουφόπουλο, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης απαντώντας στον αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη, που επίσης μιλώντας στον σταθμό μας έκανε λόγο για ζούγκλα στην αγορά εργασίας.

“Η υποπληρωμένη εργασία, είναι εφεύρημα της ΝΔ που θέσπισε την απόλυτη ευελιξία στην αγορά εργασίας” είπε ο κ. Νεφελούδης και έκανε λόγο για ανυπαρξία ελέγχου για όσους δουλεύουν 8ωρο κι αν το πληρώνονται.

‘Όταν καταργείς από το ΣΕΠΕ 209 οργανικές θέσεις εργασίας όπως έκανε ο Βρούτσης, δεν έχεις κανένα τρόπο να το ελέγξεις” είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα