Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση Τζανακόπουλου- Κικίλια

Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση Τζανακόπουλου- Κικίλια

“Μας κουράσατε με τις κωλοτούμπες” απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας, στην πρόσκληση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τηλεοπτική συζήτηση

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του Βασίλη Κικίλια και του Δημήτρη Τζανακόπουλου μέσα από το τουίτερ, με τον εκπρόσωπο της ΝΔ να σηκώνει το γάντι και να απαντά στην πρόκληση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος τον κάλεσε σε τηλεοπτική συζήτηση.

«Mας κουράσατε με τις κωλοτούμπες. Βαφτίζετε πάλι το κρέας – ψάρι και το τρώτε την Σαρακοστή. Τα νέα μέτρα έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Και αυτό δεν είναι fake news. Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας σε τρεις αναρτήσεις του, παραθέτοντας δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πως είναι αδύνατο να πιαστεί πλεόνασμα 3,5% μετά το 2018, σε αντιπαράθεση με δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος και δηλώνει πως τα αντίμετρα θα ισχύσουν αν πιαστεί το 3,5% το 2018.

Πρόσκληση σε debate

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ σήκωσε το γάντι και αποδέχτηκε, όπως φαίνεται, την πρόκληση του κυβερνητικού εκπροσώπου για μια τηλεοπτική συζήτηση.

«Μιλάω πάντοτε ξεκάθαρα, όποτε θέλετε σας είπα» έγραψε στο τουίτερ αργά το βράδυ ο Βασίλης Κικίλιας.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του κ. Τζανακόπουλου, ο οποίος και είχε προκαλέσει τον Βασίλη Κικίλια να απαντήσει στην πρόσκληση του κ. Ν. Χατζηνικολάου για τηλεμαχία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα