Νέο κάλεσμα ενότητας από Παπούλια

Νέο κάλεσμα ενότητας από Παπούλια
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΒΕΑ Κ. ΜΙΧΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) Icon

Καμπανάκι από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για κοινωνική συνοχή. Ζητά προσήλωση στα μεγάλα και σημαντικά

Μήνυμα προς τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας ότι “μπορούν να συναντηθούν σε μια κοινή επιδίωξη” έστειλε από το Διδυμότειχο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

“Βρισκόμαστε στη μέση μιας δύσκολης διαδρομής. Το πρόβλημα μας είναι η διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης και της κοινωνικής συνοχής. Λύση υπάρχει και είναι πολιτική. Αρκεί να αρθούμε όλοι πάνω από τα μικρά και να προσηλωθούμε στα μεγάλα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στους ακρίτες της Θράκης, τόνισε ότι δίνουν καθημερινή μάχη για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Αμέσως μετά την τελετή ανακήρυξης σε Επίτιμο Δημότη, ο Πρόεδρος επισκέφθηκε το Βυζαντινό κάστρο του Πυθίου και στη συνέχεια παρακάθισε σε γεύμα που του παρέθεσε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στην “πόλη των κάστρων” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα “Ελευθέρια 2011”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα