Νέος συνδικαλιστικός φορέας στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

ΑΘΗΝΑ-Ο Πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον νέο Γραμματέα του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ  Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλο.(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )
ΑΘΗΝΑ-Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον νέο Γραμματέα του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλο.(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) EUROKINISSI

Για ανάγκη ύπαρξης μιας μαζικής οργάνωσης νεολαίας, έκανε λόγο ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσων Σχοινάς-Παπαδόπουλος

Στην ανάγκη να υπάρχει μια μαζική οργάνωση νεολαίας, αναφέρθηκε ο Ιάσων Σχοινάς - Παπαδόπουλος, Γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

«Οι αριστερές οργανώσεις και τα κόμματα υπάρχουν για να δημιουργούν αριστερούς ανθρώπους», είπε για την ανάγκη να συσπειρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι χθες δεν συνομιλούσε.

Ο Γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τα μέλη της ΚΕ ότι η Νεολαία θα προχωρήσει σε νέο Συνδικαλιστικό Φορέα στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Επίσης, η Νεολαία προγραμματίζει την επόμενη περίοδο μεγάλη καμπάνια εξωστρέφειας και παρεμβάσεις σε στοχευμένα θέματα (παιδεία, εργασία και δικαιώματα). «Θα είναι μια καμπάνια που θα επιχειρήσουμε να μιλήσουμε και τη γλώσσα των νέων ανθρώπων και να απαντήσουμε σε προβλήματα», είπε ο Γραμματέας της Νεολαίας.

Ο κ. Σχοινάς-Παπαδόπουλος ζήτησε νομοθετικές πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση που θα δημιουργούν ένα καλύτερο περιβάλλον για τους νέους ανθρώπους. Ενόψει δε των αποφάσεων για τα εργασιακά, ζήτησε να μην υπάρχει ηλικιακός διαχωρισμός για τους εργαζόμενους νέους. Ζήτησε,επίσης,να αποτραπεί ο κίνδυνος να φτιαχτούν προγράμματα voucher που θα ανακυκλώνουν την ανεργία, ζήτησε δηλαδή προγράμματα εντελώς διαφορετικά διαρθρωμένα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network