Νικολαΐδης: Με τη σιωπή τους ξεπλένουν τη Χρυσή Αυγή

Νικολαΐδης: Με τη σιωπή τους ξεπλένουν τη Χρυσή Αυγή
Αλέξανδρος Νικολαϊδης Eurokinissi

Ο Ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά για τις επιθέσεις που δέχεται και περνά στην αντεπίθεση για τη στάση ανοχής απέναντι σε ακροδεξιούς κύκλους

Στο στόχαστρο ακροδεξιών έχει μπει ο Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης επειδή θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακροδεξιοί προσπαθούν να μαζέψουν υπογραφές στη Σκύδρα ούτως ώστε να αφαιρεθεί το όνομά του από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Ο Ολυμπιονίκης τοποθετήθηκε για το θέμα, μιλώντας στο ρ/σ News 24/7 στους 88,6: “Πρόκειται για 15 άτομα που έχουν υπογράψει και οι οποίοι εκβιαστικά απαίτησαν να σταματήσω την ενασχόληση με την πολιτική. Μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα υπάρχουν τέτοιες απαγορεύσεις. Δεν πρόκειται να σταματήσω. Δεν θα παραδώσω τέτοιον κόσμο στα παιδιά μας. Αναρωτιέμαι γιατί κανένας ρεπόρτερ δεν έψαξε να μάθει από ποιον έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία. Το θέμα έχει αναρτηθεί στη σελίδα της Χρυσής Αυγής. Με τη σιωπή τους, ορισμένα κόμματα νομιμοποιούν τέτοιου είδους συμπεριφορές. Με αυτές τις ρητορικές ξεπλένουν τη ΧΑ. Ο Βέμπερ έχει πει ότι θα συνεργαστεί με την ακροδεξιά. Επομένως εγώ εξισώνω τη ΝΔ με την ακροδεξιά;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version