Νικολόπουλος: Δηλώνει υπερήφανος για τα ομοφοβικά σχόλια. “Υποχρέωσα τον Σαμαρά να κάνει πίσω για τον γάμο ομοφυλοφίλων”

Νικολόπουλος: Δηλώνει υπερήφανος για τα ομοφοβικά σχόλια. “Υποχρέωσα τον Σαμαρά να κάνει πίσω για τον γάμο ομοφυλοφίλων”

Υπερήφανος δηλώνει για άλλη μία φορά ο Νίκος Νικολόπουλος για τις απόψεις του για τους ομοφυλόφιλους και το tweet που ανάρτησε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι είναι υπερήφανος “εκ του αποτελέσματος”  για τις ομοφοβικές και προκλητικές απόψεις του για τους ομοφυλόφιλους και το tweet που ανάρτησε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου που παραλίγο να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι με τη στάση του υποχρέωσε τον Έλληνα πρωθυπουργό να κάνει πίσω στο θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων.

“Εκ του αποτελέσματος είμαι υπερήφανος, γιατί υποχρεώθηκε ο κ. Σαμαράς να πάρει τηλέφωνο τον Ιερώνυμο και να του πει τελικά δεν θα νομοθετήσουμε τον γάμο των δύο ανδρών”, υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής. “Ο κ. Κούρκουλας πρέπει τώρα να πει ψεκασμένο και τον Σαμαρά” πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο κ. Νικολόπουλος περιέγραψε ότι δεν ήταν αυτός που έστειλε πρώτος μήνυμα στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, αλλά εκείνος προκάλεσε όταν είπε δημόσια ότι αρραβωνιάζεται τον σύντροφο του, από τον οποίο ζητά τη συμβουλή για το αν θα αναλάβει τον πρωθυπουργικό θώκο ή όχι.

“Τα παιδιά μας πρέπει να έχουν άλλα πρότυπα” είπε ο βουλευτής Αχαΐας για να συνεχίσει με έμμεσες κατηγορίες κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, αναφέροντας πως “μπορεί να νομίζει ότι τα παιδιά αντί για γάλα το πρωί πρέπει να πίνουν κρασί”.

Το επίμαχο Tweet του Ν. Νικολόπουλου:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα