Νίκος Δένδιας: Πριν φύγω για το υπουργείο Άμυνας, θα φέρω τη ρύθμιση για τα “κόκκινα δάνεια”

Νίκος Δένδιας: Πριν φύγω για το υπουργείο Άμυνας, θα φέρω τη ρύθμιση για τα “κόκκινα δάνεια”
Σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με το προεδρείο του ΣΕΒ,με την συμμετοχή του Οικονομικού επιτελείου της κυβερνησης στο Μέγαρο Μαξίμου, Τρίτη 29 Ιουλίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Στο Μαξίμου ο νέος υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας. Τι είπε στον πρωθυπουργό και τι δήλωσε για τον διάδοχό του στο υπουργείο Ανάπτυξης

Συναντηση με τον πρωθυπουργό Αντωνη Σαμαρα είχε στο Μέγαρο Μαξιμου ο Νίκος Δένδιας.

Ο νέος υπουργος Άμυνας σε συνομιλία με δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησης ανεφερε οτι εκείνος θα φέρει τη Δευτέρα το πρωι στη Βουλη τη ρυθμιςη για τα “κόκκινα δάνεια” και μετά το απόγευμα θα γινει η ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μεγαρο.

Επίσης είπε οτι ενημερώθηκε από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρα κατα τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης τους οτι ειναι η επιλογη του πρωθυπουργού για τη θεση του υπουργού Άμυνας, ενω είχε τη δυνατότητα να συζητήσει για λίγο και με τον διάδοχο του στο υπουργειο Αναπτυξης Κώστα Σκρέκα ο οποίος επιςης βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξιμου.

Ο κ. Δένδιας τονιςε μαλιστα οτι ειναι διατεθειμένος να βοηθήσει τον κ. Σκρέκα σε οτιδήποτε εκείνος χρειαστεί επισημαίνοντας οτι τους συνδέει μακρά φιλία.

Ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας, εξερχόμενος του

Μεγάρου Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η τιμή για μένα είναι μεγάλη. Η προσπάθεια να δικαιώσω την επιλογή του  Πρωθυπουργού ακόμα μεγαλύτερη. Ήδη είχα την πρώτη συνάντηση και συνεργασία με τον κ. Δένδια για να μη χαθεί ούτε λεπτό. Κυρίαρχο μέλημά μας είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την Ανάπτυξη. Βασικός μας στόχος είναι η αξιοποίηση και ο πολλαπλασιασμός της αποτελεσματικότητας του κάθε ευρώ, είτε αυτό προέρχεται από τον Έλληνα φορολογούμενο, είτε από την Ευρώπη. Ευχαριστώ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα