Ντ. Μπακογιάννη: “Οι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν. That’s it”

Ντ. Μπακογιάννη: “Οι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν. That’s it”
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΗΣ Ν.Δ. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Τι δήλωσε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη, για την εφαρμοζόμενη φορολογική πολιτική

Για το πρόγραμμα που εφαρμόζεται και τα αποτελέσματά του μίλησε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, ενώπιον των μελών της αντιπροσωπείας της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας του Καταναλωτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που ενημέρωσαν τους βουλευτές της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου του ελληνικού κοινοβουλίου για τις νομοθετικές προτάσεις της ΕΕ στους συγκεκριμένους τομείς.

“Η Ελλάδα έχει πρόβλημα σήμερα και ας μην αυταπατώμεθα. Το πρόγραμμα το οποίο εφαρμόσαμε δεν είχε τα αποτελέσματα, τα οποία περιμέναμε. Αυτό είναι μια απλή αλήθεια, η οποία παρουσιάζεται με τα νούμερα, άρα χρειάζεται μια διαφορετική λογική σε ορισμένους τομείς”, είπε.

“Δεν μπορεί να μας πιέζετε μέχρι τελικής πτώσεως, για μια φορολογική πολιτική, η οποία οδηγεί τον ελληνικό λαό στην απόλυτη εξάντλησή του, διότι δεν έχει να τα πληρώσει. That’s it!”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη ζήτησε την βοήθεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου καλώντας το “να δώσει την δυνατότητα να ασκήσουμε μια πολιτική με δημοσιονομική πειθαρχία, με μεταρρυθμίσεις, με πάθος, αλλά όχι με πολιτικές, οι οποίες μετά βεβαιότητας δεν έχουν αποτέλεσμα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα