Ντιμιτρόφ σε Κοτζιά: Θα ολοκληρώσουμε τη συμφωνία

Ντιμιτρόφ σε Κοτζιά: Θα ολοκληρώσουμε τη συμφωνία
Ο Νίκος Κοτζιάς και ο Νίκολα Ντιμιτρόφ υπογράφουν τη συμφωνία των Πρεσπών MotionTeam

Ο Νίκολα Ντιμιτρόφ μίλησε με θερμά λόγια για τον μέχρι πρότινος ομόλογό του Νίκο Κοτζιά και επανέλαβε τη δέσμευσή του για εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών.

To δικό του μήνυμα για την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών έδωσε την Πέμπτη ο Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ με τον οποίο ο κ. Κοτζιάς συνεργάστηκε στενά για να προκύψει η συμφωνία των Πρεσπών, έκανε λόγο για μία πραγματική φιλία.

“Κάτω από την ηγεσία των Πρωθυπουργών μας, των κυρίων Ζάεφ και Τσίπρα μοιραστήκαμε μήνες κοινής προσπάθειας και επικοινωνίας μέσω της οποίας γίναμε πραγματικοί φίλοι” τόνισε ο Ντιμιτρόφ για να συνεχίσει.

“Φτάσαμε σ’ αυτό που τα τελευταία 27 χρόνια θεωρήθηκε αδύνατο και υπογράψαμε τη συμφωνία των Πρεσπών εγκαθιστώντας μία γέφυρα φιλίας μεταξύ των δύο χωρών. Στο Νίκο, από τα βάθη της καρδιάς μου, εύχομαι υγεία και επιτυχίες στις μελλοντικές του δραστηριότητες. Εμείς δεσμευόμαστε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία με τις υπόλοιπες προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις στην Αθήνα και τα Σκόπια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα