Ο Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία της 24MEDIA

Ο Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία της 24MEDIA
Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης.

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στα γραφεία της 24MEDIA με αφορμή την ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sport24 Radio 103,3. Τον υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης καθώς και τα στελέχη του Ομίλου.

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, την Τετάρτη 19 Ιουνίου πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της 24MEDIA με αφορμή την ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή «Σουτ… Τηλεφώνημα» με τον Βαγγέλη Πρωτόπαπα.

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία της 24MEDIA.
 

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης, ο CEO της 24MEDIA Νικόλας Πεφάνης, ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης Μάνος Χωριανόπουλος, ο Διευθυντής Αθλητικού Περιεχομένου Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Διευθυντής του Sport 24 Radio, Παντελής Διαμαντόπουλος.

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Sport 24 Radio Βαγγέλης Πρωτόπαπας.
 

Ο κ. Τσίπρας έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη για την πολιτική και τον αθλητισμό λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, σε μια από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές εκπομπές του ελληνικού ραδιοφώνου.

Η συνέντευξη μεταδόθηκε σε live streaming από το Sport24.gr και το News247.gr.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version