Ο ‘χρησμός’ Σαμαρά για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στη ΝΔ

Ο ‘χρησμός’ Σαμαρά για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στη ΝΔ

Δήλωση ενόψει του δεύτερου γύρου εκλογών στη ΝΔ έκανε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από την Κυπαρισσία, όπου βρέθηκε για τον εορτασμό των Θεοφανείων (Vid)

Κατά της θέσπισης εθνικού πάρκου στον Κυπαρισσιακό κόλπο, που «θα σκότωνε την ανάπτυξη», όπως χαρακτηριστικά είπε, τάχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις του στην Κυπαρισσία, μετά την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλης. Ερωτηθείς δε σχετικά με την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε πως, «Ό,τι αποφασίσει ο κόσμος, θα ψηφίσει».

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς δήλωσε:

«Το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει όλους τους συμπολίτες μας και πάνω από όλα να έχουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Θα έλεγα, ιδιαίτερα εδώ που βρισκόμαστε, είναι ανάγκη να πω ότι, σοβαρότητα σημαίνει να μην ακούγονται απόψεις όπως εκείνη που λέει ότι πρέπει εδωπέρα, η περιοχή του κόλπου της Κυπαρισσίας να γίνει εθνικό πάρκο! Περιφερειακό ναι, αλλά εθνικό θα σκότωνε την ανάπτυξη. Και το μεγάλο ζητούμενο σήμερα είναι, ακριβώς η ανάπτυξη! Θυμίζω ότι, παραδώσαμε στην Πελοπόννησο, στην τελευταία μας κυβέρνηση, 80 εκατομμύρια, 15 εκ των οποίων αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη στο νομό Μεσσηνίας. Είναι χρήσιμο και είν’ επείγον αυτά τα 15 εκατομμύρια να διατεθούν με σοβαρότητα. Και να υπάρχει σύνεση. Και ως εκ τούτου, νομίζω ότι, σήμερα είναι μια μέρα συμβολική η οποία ακριβώς αυτή τη σύνεση προβλέπει σε όλους μας! Χρόνια πολλά, καλά και καλή δύναμη στον καθένα!».

Ερωτηθείς «Μητσοτάκης ή Μεϊμαράκης, την Κυριακή;», απάντησε: «Ό,τι αποφασίσει ο κόσμος, θα ψηφίσει!».

Πηγή: tharrosnews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα