Ο Φίλης εθεάθη στην παρουσίαση βιβλίου των Γιαννίτση, Ζωγραφάκη

Ο Φίλης εθεάθη στην παρουσίαση βιβλίου των Γιαννίτση, Ζωγραφάκη
Conference of the Political Secretariat of SYRIZA party, in Athens, on Dec. 12, 2016 / , , 12 , 2016 Sooc

Σε χώρο ΠΑΣΟΚ, έστω εκσυγχρονιστικού, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, καθώς έδωσε το "παρών" στην παρουσίαση του βιβλίου των Τ. Γιαννίτση και Στ. Ζωγραφάκη

“Ο συγγενέστερος σύμμαχος μας έστω και αν βρωμάει είναι το ΠΑΣΟΚ”, είχε πει ο πρώην υπουργός Παιδείας, κ. Νίκος Φίλης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας αίσθηση με την τοποθέτησή του.

Είχε μάλιστα διαφωνήσει και με την απόρριψη της πρότασης της Φώφης Γεννηματά για το ΔΟΛ.  “Αμετάκλητη απόφαση ενός μονομελούς δικαστηρίου απαντήσαμε, τι μπαρούφα, ποιος την είπε”, σχολίασε σχετικά.

Μπορεί να τάραξε τα νερά με τα όσα είπε στην Κεντρική Επιτροπή, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα βρεθεί τόσο σύντομα δια ζώσης, σε χώρο ΠΑΣΟΚ, έστω και εκσυγχρονιστικό.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρώην υπουργός εθεάθη στην παρουσίαση βιβλίου του πρώην υπουργού Τάσου Γιαννίτση και του καθηγητή Σταύρου Ζωγραφάκη, ” Ανισότητες φτώχεια, οικονομικές ανατροπές στα χρόνια της κρίσης”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις.

Το αμφιθέατρο, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ήταν γεμάτο από εκσυγχρονιστές (Σημίτης, Σηφουνάκης, Αποστολάκη, Σαχινίδης μεταξύ πολλών άλλων), ωστόσο κανείς δεν περίμενε τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ.

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα