Ο Κ. Μητσοτάκης στο Ελεγκτικό Συνέδριο

Επισκέψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του νοσοκομείου στο πλαίσιο της γενικότερων εξελίξεων στο χώρο της υγείας.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Επισκέψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του νοσοκομείου στο πλαίσιο της γενικότερων εξελίξεων στο χώρο της υγείας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Ελεγκτικό Συνέδριο πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Ελεγκτικό Συνέδριο του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος  από τον βουλευτή  Κωνσταντίνο Τζαβάρα, επισκέφθηκαν  εθιμοτυπικά την πρόεδρο του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου Ανδρονίκη Θεοτοκάτου. Κατά την συνάντηση τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τον Ελεγκτικό Συνέδριο, ενώ ειδική αναφορά έγινε  στην  αναγκαιότητα στήριξης των προληπτικών ελέγχων επί των δαπανών του δημοσίου, κλπ. 

Ο κ. Μητσοτάκης εδώ και ημέρες προχωρά σε αντίστοιχες επισκέψεις προς τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας. Ήδη έχει επισκεφθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας, τον Άρειο Πάγο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη, Μητσοτάκης
SHARE: