Βίντεο: Ο Καμμένος αποχώρησε αποκαλώντας ψεύτρα την Τσαπανίδου. Υποστήριξε ότι είπε για πολιτικό λιντσάρισμα του Πάχτα

Βίντεο: Ο Καμμένος αποχώρησε αποκαλώντας ψεύτρα την Τσαπανίδου. Υποστήριξε ότι είπε για πολιτικό λιντσάρισμα του Πάχτα

Δείτε τον άγριο καυγά της δημοσιογράφου με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, o οποίος έφυγε από το στούντιο (Vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ήταν ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Κεντρικό θέμα της συζήτησης φυσικά ήταν η δήλωση του περί λιντσαρίσματος  του δημάρχου Αριστοτέλους Χρήστου Πάχτα.

Όπως δήλωσε αρχικά ο κ. Καμμένος: ” Δεν υιοθετούμε τη βία ως κόμμα. Κατά τη δική μας άποψη το σύνταγμα έχει καταλυθεί. Οι νόμοι περνούν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Καλούμε το λαό να κατέβει στους δρόμους για μια εθνοσυνέλευση χωρίς βία. Τη βία την τροφοδοτεί η κυβέρνηση με τα ΜΑΤ και η Χρυσή Αυγή”.

Αναφερόμενος στους διαλόγους που είχε  έξω από τη ΔΕΘ όπου στη συνομιλία τους με κατοίκους από τις Σκουριές  αναφέρθηκε και στο λιντσάρισμα του Χρήστου Πάχτα υποστήριξε: 

“Οι μανάδες των παιδιών που πίνουν αρσενικό ήρθαν και με βρήκαν έξω από τη ΔΕΘ και μου είπαν ότι και εγώ δεν μιλάω. Τους είπα ότι κάναμε  προσφυγές στη δικαιοσύνη και τους είπα ότι δεν πρέπει να κυκλοφορεί ο Πάχτας ελεύθερος. Μου είπαν  τι να κάνουμε να τον λιντσάρουμε και τους είπα να τον λιντσάρετε πολιτικά “.

Μάλιστα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με την παρέμβαση του Εισαγγελέα, δήλωσε:

“Παραιτούμαι κάθε ασυλίας και καλώ τον Εισαγγελέα να με συλλάβει αλλά να ασκήσει έλεγχο και για όσους ευθύνονται για το αρσενικό που πίνουν τα παιδιά στις Σκουριές. Ο κ. Παχτας είναι το παιδί του Σημίτη, που προστατεύει τώρα η Ν.Δ είναι αυτός που έφερε την τροπολογία για το Πόρτο Καράς και την τροπολογία για τον Ελληνικό Χρυσό.Δεν έχω μετανιώσει καθόλου και επιμένω στη δήλωση  μου”.

Ο κ. Καμμένος, υποστήριξε ότι κάποιοι βάζουν κάμερες στημένες σε ιδιωτικές συζητήσεις. Όπως υποστήριξε το πολιτικό λιντσάρισμα  δεν έχει καμία σχέση με τη βία: “Ζήτησα να μην το αφήνουν να κυκλοφορεί στο δρόμο . Να είναι πάντα μπροστά του να τον καταγγέλλουν, να τον μηνύσουν.”

Αναφορικά με το γεγονός ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε τις δηλώσεις του τόνισε:”Με το ΣΥΡΙΖΑ αυτό που μας χωρίζει μέχρι τώρα και μακάρι να καλυφθούν είναι τα εθνικά θέματα. Ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει είμαστε ένα πατριωτικό κίνημα ” ενώ αποκάλεσε τη Χρυσή Αυγή νεοναζιστικό κόμμα”.

Και ακολούθησε ο τηλεοπτικός καυγάς που οδήγησε στην αποχώρηση του κ. Καμμένου  από το στούντιο.

Όταν η κα  Τσαπανίδου χαρακτήρισε δήλωση την προτροπή του κ. Καμμένου για λιντσάρισμα , ο ίδιος επέμεινε για ιδιωτική συνομιλία και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Καμμένος: “Είστε αστεία και ψεύτρα δεν έκανα δήλωση ήταν μια συνομιλία με πολίτες

Τσαπανίδου: “Κανονικά θα έπρεπε να σας είχα πετάξει έξω από το στούντιο”

Τότε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  αποχώρησε και η παρουσιάστρια εμφανώς εκνευρισμένη, διέκοψε για διαφημίσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα