Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάσσεται κατά της αλλαγής του εκλογικού νόμου

Η  ΕΤΑΙΡΙΑ  CAPITAL LINK ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ 4o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ  ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 100ΜΚΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ--ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ  --ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ   --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Η ΕΤΑΙΡΙΑ CAPITAL LINK ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ 4o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 100ΜΚΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ--ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ --ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Η ενίσχυση του πρώτου κόμματος, σημείωσε, καθιστά ευκολότερο το σχηματισμό κυβέρνησης

Υπέρ του μπόνους εδρών για το πρώτο κόμμα τάχθηκε το πρωί του Σαββάτου σε τηλεοπτική του συνέντευξη  ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η ενίσχυση του πρώτου κόμματος καθιστά ευκολότερο το σχηματισμό κυβέρνησης και έτσι, με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει στην πολιτική σταθερότητα μέσα σε συνθήκες "πολιτικού κατακερματισμού".

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η καλύτερη λύση στο ζήτημα του εκλογικού νόμου θα ήταν η μείωση του αριθμού των βουλευτών.

Προσέθεσε δε ότι θα εμφανιζόταν ως στοιχείο πολιτικής ανεντιμότητας εάν η κυβέρνηση επιχειρούσε αλλαγή του εκλογικού νόμου, τη στιγμή που εμφανίζεται, με βάση τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, να προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE: