Ο Μανιάτης που δεν κρατάει βεντέτα

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με αντικείμενο το προσφυγικό, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με αντικείμενο το προσφυγικό, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Γεροβασίλη και Κουμουτσάκος βγήκαν μαζί φωτογραφία και σχολίασαν με χιούμορ τον καυγά που είχαν στο προηγούμενο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Θερμό επεισόδιο στο προηγούμενο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, θερμή φιλική ατμόσφαιρα αυτή τη φορά: Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος αυτή τη φορά δεν καυγάδισαν, το αντίθετο μάλιστα.

Γεροβασίλη- Κουμουτσάκος βρέθηκαν και οι δύο μαζί έξω από την αίθουσα συσκέψεων.

"Γιώργο έλα να μας βγάλουν μία φωτογραφία. Μήπως δε μιλάμε μας ρωτάτε; Μιλάμε!" είπε η κ.Γεροβασίλη και ο κ.Κουμουτσάκος απάντησε με χιούμορ: "Αν και Μανιάτης δεν κρατάω βεντέτα".

Στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών του περασμένου Νοεμβρίου, ο κ.Κουμουτσάκος είχε συνοδεύσει τον υπηρεσιακό πρόεδρο της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη με την ιδιότητα του τότε ως τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ. Ο καυγάς είχε ξεκινήσε με αφορμή την ενημέρωση που έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους, την οποία ο κ.Κουμουτσάκος θεώρησε υπονομευτική.

"Εμείς εδώ ερχόμαστε να ακούσουμε" είχε εκραγεί ο κ.Κουμουτσάκος, με τον Τέρενς Κουίκ των ΑΝΕΛ να παρεμβαίνει χαρακτηρίζοντας τραγική για ένα διπλωμάτη μία τέτοια συμπεριφορά. "Σε παρακαλώ μην παρεμβαίνεις" απάντησε ο Γ. Κουμουτσάκος με τον Τ. Κουίκ να τον κατηγορεί ότι θέλει να φιμώσει τους δημοσιογράφους.

Το επεισόδιο τότε είχε τελειώσει με την Ολγα Γεροβασίλη να υποστηρίζει "ότι εγώ ενημέρωσα για τα ήδη εξαγγελθέντα. Η ενημέρωση είναι στα καθήκοντά μου και αυτό έκανα και θα κάνω. Δεν υπάρχει θέμα χαλιναγώγησης δεν είναι αυτός ο ρόλος μου και δεν θα το έκανα ποτέ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καυγάς Γεροβασίλη-Κουμουτσάκου, έξω από την πόρτα της σύσκεψης

SHARE: