Ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Παπαδήμο στον ‘Ευαγγελισμό’

Ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Παπαδήμο στον ‘Ευαγγελισμό’
ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΑΓΑΜΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ πρ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ--Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΑΣ -ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" μετέβη ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος νοσηλεύεται μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του

Τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ κράτησε περίπου 20 λεπτά.

Ο κ. Μητσοτάκης καταδίκασε το τρομοκρατικό χτύπημα και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον κ. Παπαδήμο. Ο πρώην πρωθυπουργός, από την πλευρά του, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον πρόεδρο της ΝΔ για την απώλεια του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σημειώνεται ότι σταθερή βελτίωση εμφανίζει η πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου ο οποίος έχει βγει από τη ΜΕΘ και πλέον συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

“Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός και με ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων” ανέφερε μεταξύ άλλων το τελευταίο ιατρικό ανακοινωνθέν για την κατάσταση της υγείας του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα