Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στην ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού

Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στην ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού
Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στην ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Συγχαρητήρια Γ. Βασιλειάδη στον Ολυμπιακό, αλλά και του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, για τη σπουδαία επιτυχία στη Γένοβα

Συγχαρητήρια στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, που κατέκτησε στη Γένοβα το Champions League, έδωσε με ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Ο Ολυμπιακός έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού πόλο κατακτώντας για 2η φορά την κορυφή της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του Θ. Βλάχου για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα & ευχές να συνεχίσει αυτή η ομάδα να κρατά ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ.Βασιλειάδης.

Συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη

Είναι τόσο ελπιδοφόρο σήμερα ελληνικές ομάδες να κατακτούν την κορυφή της Ευρώπης. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που μας έκανε για μια ακόμη φορά υπερήφανους, αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter, για την κατάκτηση του Champions League στην υδατοσφαίριση από τον Ολυμπιακό.

Δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη

"Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στη τεχνική ηγεσία, στους παράγοντες και στους φίλους της ομάδας. Όταν υπάρχουν στόχοι και οργάνωση, υπάρχουν και θετικά αποτελέσματα", ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς για την επιτυχία της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού

"Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός στο πόλο κερδίζοντας την υπερδύναμη Ρέκο μέσα στο σπίτι της με 9-7! Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στον Θοδωρή Βλάχο! Συγχαρητήρια! Το ελληνικό πόλο ψηλά!", έγραψε ο Γιώργος Μαυρωτάς στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός στο Πόλο

SHARE: